gyumolcs leves recept

Hozzávalók:

  • 2 alma
  • 2 banán
  • 2 evőkanál méz
  • 2 őszibarack
  • 1 natúr joghurt
  • 1 kisebb tál eper
  • 1/2 kisknál fahéj
  • 1/2 kiskanál őrölt szerecsendió

Elkészítés:

Összeturmixoljuk a megpucolt, megmosott hozzávalókat, megszórjuk egy fél kiskanál fajéjjal és szerecsendióval. Mint minden krémlevesnél, javasolt hagyni pár ép darabkát a gyümölcsökből és akkor van is mit rágni rajta, látszik miből van.

gyumolcsleves

Tálalás:

Biggyeszthetünk egy barackot vagy citromot a tányért szélére, úgy mutatósabb.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s