Hozzávalók:

  • 1 csomag üvegtészta
  • rizs + 1 fej hagyma
  • Teryaki szósz
  • mellehús
  • egy kis darab brokkoli és répa
Elkészítés: Olajban megpirítjuk a mellehúst. Megfőzzük a rizset és egy kockára vágott hagymával összekavarjuk. Az üvegtésztát csak forró vízbe tesszük és megvárjuk amíg megdagad. Amikor mindez meg van, szépen elrendezve kitesszük egy lapos tányérba és leöntjük a fincsi (édes-savanyú) Teryaki szósszal.
Tálalás: Díszíthetjük brokkolival meg répával, hogy színesebb legyen,de azt úgysem esszük meg, mert nem is illik az íze az összetételhez.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s