halpaszta

Hozzávalók:

  • 3 tonhal konzerv
  • majonéz
  • 1/2 szimpla joghurt
  • bors, só
  • 2 főtt tojás
  • 2 kávéskanálnyi ecet/citromlé

majonézes hal

Elkészítés:

Egy tojás sárgájából kikavarjuk a majonézt (a hal olaját is felhasználhatjuk, ha nem túl vizenyős).

Összekavarjuk a majonézt, a hallal , a joghurttal és a villával összenyomkodott főtt tojással, majd ízlés szerint fűszerezzük (só, bors, ecet/citromlé).

Tálalhatjuk paradicsommal vagy más zöldségekkel és pirítós kenyérrel.

Hát nem egyszerű?🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s