Hozzávalók:

  • spagetti
  • 1 gombakonzerv/gombaszárak
  • 1 fej hagyma
  • 1 fej fokhagyma
  • 1 mellehús
  • fűszerek: só, bors
  • paradicsom paszta/igazi paradicsom

Elkészítés: Olajban üvegesre pirítjuk a hagymuszt, majd hozzáadjuk a husit, ez egy cikk fokhagymát, meg a gombákat is. Kavargatjuk egy darabig, mondjuk olyan 10 percig, amíg jól összebartárkoznak az ízek. Eközben megfőzzük a spagettit is. Amikor mindez elkészült, a szószhoz hozzáönthetünk egy paradicsom pasztát is.

Tálalás: Egy tányérba kiteszünk egy kis spagettit, a tetejére a gombás szószt és a legtetejére biggyesztünk egy kiskanálnyi tejfölt, hogy egy kicsit mutatósabb és különlegesebb legyen. Jó étvágyat, ha már megvan!


Leave a comment